This site is archived. All interactive features are disabled.

Despre Drupalcamp Arad 2012

Despre Drupalcamp Arad 2012

Ediția 2012 a Drupalcamp va fi organizată în Arad, în zilele de 17-18 noiembrie. Aceste este cel de-al treilea eveniment major al Asociației Drupal România de la înființarea sa, în 2010. Edițiile precedente au avut loc la Timișoara (2010) și București (2011).

Web-ul evoluează, Drupal evoluează și el. După lansarea versiunii 7, comunitatea lucrează la următorul pas important: transformarea Drupal într-un produs mai bine adaptat noi lumi a serviciilor web, platformelor mobile și standardelor HTML5. Aceste sunt doar câteva din subiectele pe care plănuim să le discutăm cu focus asupra utilizării Drupal în administrație, educație (eLearning), afaceri și în sectorul organizațiilor neguvernamentale.

Aradul este situat în partea vestică a României, lângă granița cu Ungaria și Serbia. Suntem pregătiți să primim peste 100 de participanți și așteptăm utilizatori și dezvoltatori din România, Ungaria, Serbia, Croația, Austria și alte țări ale Europei Centrale și de Est precum și speakeri din comunitatea globală Drupal.

Înregistrarea este deschisă la http://arad2012.drupalcamp.ro. Vă așteptăm în noiembrie, la Arad!

Dorești să sponsorizezi sau să ajuți Drupalcamp Arad 2012? Contactează-ne la http://drupal.org.ro/ro/contact.